Ο συνδυασμός του συμπαγούς τηγανητού με τον δεύτερο ανώτερο μεταφορέα πίεσης σας επιτρέπει να επεκτείνετε την ποικιλία των τηγανητών προϊόντων. Υψηλής ποιότητας τηγάνισμα προϊόντων σε μικρής κλίμακας παραγωγή, επαγγελματικές κουζίνες και επιχειρήσεις street-food.
Ο δεύτερος ανώτερος μεταφορέας βυθίζει το προϊόν κάτω από την επιφάνεια του λαδιού και το κρατά πλήρως βυθισμένο στο λάδι κατά τη διάρκεια της όλης διαδικασίας τηγανίσματος.
Ο χρόνος τηγανίσματος μπορεί να ρυθμιστεί από 50 δευτερόλεπτα έως μία ώρα.
Η μέγιστη θερμοκρασία του λαδιού - έως 200C.
Αυτός ο συνδυασμός του βασικού μοντέλου τηγανητού και ενός δευτερεύοντος μεταφορέα πίεσης θα τηγανίσει αποτελεσματικά τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε αέρα ή υγρασία. Τέτοια προϊόντα συνήθως παραμένουν στην επιφάνεια του λαδιού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τηγανίσματος, κάτι που δεν είναι επαρκές για την επίτευξη υψηλής ποιότητας, ομοιόμορφων αποτελεσμάτων τηγανίσματος, καθώς το προϊόν πρέπει να είναι βυθισμένο κάτω από την επιφάνεια του λαδιού. Το προϊόν τοποθετείται στρατηγικά μεταξύ των κάτω και άνω μεταφορέων. Παραμένοντας σταθερό και πλήρως βυθισμένο στο λάδι, υποβάλλεται σε τηγάνισμα για μια προκαθορισμένη διάρκεια. Ακολουθώντας αυτό, τα τηγανητά σνακ αποφορτίζονται από το τηγανητό. Η κίνηση του μεταφορέα είναι συγχρονισμένη για να διασφαλίσει ότι και οι δύο ζώνες κινούνται με την ίδια ταχύτητα, αποτρέποντας πιθανή ζημιά στο προϊόν.
Πλεονεκτήματα
- Το ύψος του προϊόντος μπορεί να φτάσει έως 50 mm
- Μειωμένη απώλεια και ζημιά προϊόντος
- Η ταχύτητα προώθησης του προϊόντος κατά μήκος της εργασιακής λεκάνης είναι ρυθμιζόμενη, και ο χρόνος τηγανίσματος μπορεί να ρυθμιστεί από μερικά δευτερόλεπτα έως 50 λεπτά.
- Η ζώνη του μεταφορέα είναι κατασκευασμένη από λεπτό πλέγμα από ανοξείδωτο χάλυβα κατάλληλο για τρόφιμα.
- Εύκολη εγκατάσταση και αποσυναρμολόγηση
- Θερμόμετρο βύθισης για οπτική παρακολούθηση της θερμοκρασίας του λαδιού
- Υψηλή θερμοκρασία επεξεργασίας – έως 200C
- Μια επιπλέον επιφάνεια εργασίας στην είσοδο σας επιτρέπει να προετοιμάσετε τα προϊόντα πριν από την επεξεργασία
- Οι συμπαγείς διαστάσεις του τηγανητού διευκολύνουν την εγκατάσταση σε επιφάνεια εργασίας
- Θερμοστάτες ασφαλείας σε κάθε στοιχείο θέρμανσης
Οι κόκκοι αρωματισμού είναι συχνά το πιο πωληθέν αρωματικό προϊόν σε πολλά καταστήματα. Μην χάσετε αυτή τη βασική σειρά προϊόντων. Μια καλή έκθεση τουλάχιστον 12 αρωμάτων θα προσελκύσει την προσοχή και τις πωλήσεις.
Τοποθετούνται στο δοχείο του καυστήρα λαδιού και δεν απαιτούν νερό. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να αρωματίσουν γενικά οποιοδήποτε δωμάτιο.
Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς.
Έρχονται συσκευασμένα σε κουτί έκθεσης με 12 x 200g πακέτα.